Făina de muștar este obținută prin măcinarea lentă pe o moară tradițională cu pietre a semințelor de muștar.
Condiment natural utilizat în industria alimentară, obținut prin măcinarea boabelor galbene de mustar.
Muștarul pudră se utilizează în prepararea diferitelor feluri de mâncare, intră în alcătuirea sosurilor, a muștarului, în compoziția mai multor amestecuri de condimente(de ex.curry, condimentele pentru chiftele, condimente pentru carnea de oaie și miel).
Ingrediente: Semințe de muștar măcinate.
Valori nutriționale/100g: Energie 2152kJ/ 518kcal, Grăsimi 36,24 (acizi grași saturați 1,99g), Glucide 515,89g (zaharuri 6,79g), Proteine 26,08g, Fibre 12,2g, Sodiu 13mg..
Pudra fină, gălbuie, fără impurități, cu gust și aromă specifică muștarului.
Făina de muștar este obținută prin măcinarea lentă pe o moară tradițională cu pietre a semințelor de muștar.
Condiment natural utilizat în industria alimentară, obținut prin măcinarea boabelor galbene de mustar