Neavand gluten, Faina de naut este una dintre cele mai sanatoase alternative pentru Faina de grau si este potrivita pentru orice tratament termic.
Mod de intrebuintare: se poate folosi la ingrosarea mancarurilor de legume si a supelor, se poate utiliza la orice fel de preparat culinar, in deserturi, gustari sau diverse preparate pane etc.
Valori nutriționale/100g:Energie: 1521Kj / 364KcalGrăsimi: 6g din care saturate 0.6gCarbohidrați: 30.7g din care zaharuri 10.7gProteine: 19.3gFibre: 17.4gSăruri: 0.02gTara de origine: Turcia.
Tara de provenienta: Ungaria..
Astfel este un inlocuitor ideal pentru oua la aluatul pentru paine sau in `tocatura` si la prajire se poate transforma intr-un aluat usor (este foarte buna pentru vafe).
Ingrediente: naut.**ingredient certificat ecologic.
Are o capacitate foarte buna de absorbtie a apei, formand o masa texturata mai densa si mai lipicioasa decat majoritatea fainurilor.
Neavand gluten, Faina de naut este una dintre cele mai sanatoase alternative pentru Faina de grau si este potrivita pentru orice tratament termic