Descriere - Faina de secara are un continut bogat de nutrienti.
- secara are proprietati nutritive superioare graului, Faina de secara fiind recomandata mai degraba decat cea clasica din Faina alba sau chiar Faina neagra sau graham.
- Contine multe fibre si o cantitate ridicata de magneziu.
Proprietati - Produs indicat pentru produse de brutarie, patiserie si alte preparate culinare.
.
- Dupa deschidere, tineti departe de surse de lumina si caldura.
- Pastrati intr-un loc uscat si racoros.
- Ingrediente: Faina de secara tip 1150*, * = din agricultura ecologica.
- Continut nutritiv/100g: kj: 1353, kcal: 323, grasimi: 1.3g, acizi grasi saturati: 0.2g, glucide: 67.8g, zaharuri: 1.80g, proteine: 9.0g, sare: <0.01g*.
Consum - Puteti utiliza pentru preparate de brutarie, patiserie etc., simpla sau in combinatie cu alte tipuri de faina.
- Faina tip 1150 este formata in proportie de 83% din cereale integrale.
- Numai componentele de tarate grosiere sunt indepartate in timpul macinarii.
Continut - O punga contine 1kg Faina de secara tip 1150, produs certificat ecologic.
Descriere - Faina de secara are un continut bogat de nutrienti.
- secara are proprietati nutritive superioare graului, Faina de secara fiind recomandata mai degraba decat cea clasica din Faina alba sau chiar Faina neagra sau graham.
- Contine multe fibre si o cantitate ridicata de magneziu.
Proprietati - Produs indicat pentru produse de brutarie, patiserie si alte preparate culinare