Faina de sorg fara gluten bio 500g Marchesato -fara gluten- Faina de sorg sau Faina de soriz cum mai este cunoscuta. 500g.
Ingrediente: Faina de sorg* 100% *din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 1540kj/ 364 Kcal Grasimi: 4.3g din care saturate 0.9g Carbohidrati: 68g din care zaharuri 1.4g Fibre: 6.8g Proteine: 10g Saruri: 0.01g Agricultura UE.
Faina de sorg este folosita si pentru a da corp si textura umpluturilor de carne sau pentru a da moliciune umpluturilor de legume.
De asemenea, puteti folosi Faina de sorg pentru sosuri fara a modifica gustul retetei.
Daca aluatul este foarte hidratat il poti folosi pur.
De asemenea, puteti folosi Faina de sorg pentru a face crepe gustoase, clatite incredibile sau wrap-uri perfecte.
Foloseste Faina de sorg pentru a pregati baza de pandispan pentru deserturile tale: mancarurile fara gluten nu au avut niciodata un gust atat de bun! Este un ingredient cu aroma neutra, asa ca va puteti rasfata cu combinatiile si cu alegerea ingredientelor pentru garnitura.
Este un produs bogat in fibre, foarte digerabil.
Faina de sorg este in mod natural fara gluten.
Astazi este un produs care atrage din nou interes datorita caracteristicilor nutritive si organoleptice.
Faina de sorg nu este deloc un ingredient nou, dimpotriva! Este relativ necunoscut deoarece, din punct de vedere istoric, utilizarea sorgului a fost inlocuita cu cea a porumbului.
Macinarea fina a fainii de sorg este perfecta pentru amestecuri de prajituri, gogosi, si clatite.
fara indoiala, este un ingredient de incercat daca nu il cunosti inca.
Folositi-o pentru a face aluaturi rustice, dar nu granuloase, asa cum ar fi cu Faina integrala macinata grosier.
Aroma sa neutra o face perfecta pentru o varietate de utilizari: nu ar trebui sa lipseasca niciodata din camara daca va place sa pregatiti mancaruri excelente, gustoase si sanatoase, fara gluten.
Daca doriti sa incepeti sa pregatiti paine buna de casa fara gluten, alegeti Faina de sorg organica de la Marchesato.
Faina de sorg fara gluten bio 500g Marchesato -fara gluten- Faina de sorg sau Faina de soriz cum mai este cunoscuta