Paste cu faina de sorg si sfecla rosie, fara gluten, eco-bio, 250g Nutracentis Paste bio vegane fara gluten, fabricate de maestri italieni pentru garantia calitatii si a gustului desavarsit. 250g Paste cu faina de sorg si sfecla rosie, fara gluten, eco-bio, 250g Nutracentis Alege acum Paste cu faina de sorg si sfecla rosie, fara gluten, eco-bio, 250g Nutracentis si bucura-te de beneficii!.
Produs certificat bio, Vegan, fara gluten.
Fabricat in Italia intr-o cooperativa agricola.
Valori nutritionale/100g: Energie: 1519 kJ/359 kcal Grasimi: 3.6g din care saturate 0.7g Carbohidrati: 69g din care zaharuri 3.5g Fibre: 6.4g Proteine: 9.5g Saruri: 0g Poate contine urme de soia. *din agricultura ecologica Timp de fierbere: 5-6 minute.
Ingrediente: faina de sorg* 70%, faina de orez integral*, pudra de sflecla rosie* 5%.
Sorgul (sau soriz cum i se mai spune) este in mod natural fara gluten si are un gust neutru, castigand tot mai mult teren datorita calitatilor sale deosebite ca si inlocuitor al fainii de grau.
Paste cu faina de sorg si sfecla rosie, fara gluten, eco-bio, 250g Nutracentis Paste bio vegane fara gluten, fabricate de maestri italieni pentru garantia calitatii si a gustului desavarsit