Numele in engleza (carob tree) isi are originile in ebraicul Kharuv.
Semintele din care este obtinuta mai contin si vitaminele A, D, E.
Faina de Roscove are un continut nutritiv ridicat si poate fi o sursa de vitamine pentru un organism slabit.
Mod de folosire:Este folosita in special in produse de patiserie ca inlocuitor de cacao.
Recomandam Faina din Fructe de Roscove ca o alternativa pentru Faina de grau sau pudra de ciocolata (cu un indice glicemic mai mare)..
In timpuri mai recente s-a incercat cultivarea lor in zone cu clima similara, ca Arizona, Mexic, California, Chile, Argentina, Africa de sud si India.
Faina din Roscove are in compozitie taninuri condensate.
Arbustul creste inca din antichitate in zona mediteraneana.
In romana este denumit roscov, iar fructele sunt numite roscove.
Acesta a evoluat in araba in kharrub, in spaniola devenind algarrobo.
Numele in engleza (carob tree) isi are originile in ebraicul Kharuv