Faina Manitoba din Grau Tanar tip 0 este o Faina ideala pentru prepararea produselor de panificatie dospite (croissant, gogosi, prajituri cu fructe), paine traditionala, pizza si focacia.
Pentru prepararea pizzei si focacciei moi, o dospire indelungata garanteaza o aroma si un gust pronuntat..
Calitatea deosebita a acestei faini permite sustinerea timpilor de dospire a aluatului cuprins intre 3 si 5 ore, in functie de temperatura ambientala si cantitatea de drojdie folosita.
Nivelul drojdiei de bere poate varia de la 2,5% la 3,5%.
Este potrivita pentru obtinerea aluaturilor cu o cantitate mare de unt, zaharuri, oua, stafide sau fructe confiate.
Aceasta Faina a fost pregatita pentru a satisface nevoile gospodinelor.
Faina Manitoba din Grau Tanar tip 0 este o Faina ideala pentru prepararea produselor de panificatie dospite (croissant, gogosi, prajituri cu fructe), paine traditionala, pizza si focacia