Vitamina B17 a fost izolata pentru prima data in anul 1950 de catre biochimistul dr.
Ingrediente:Faina din Samburi de Caise 500.00 gr ;.
Valori nutritionale/100gr: energie 640kcal proteine 18,6gr lipide 54,2gr glucide 13,4gr.
Mod de folosire: Se poate utiliza in produse de panificatie si de cofetarie sau se poate adauga in iaurt, sosuri sau salate.
Ingrediente: Faina obtinuta 100% prin macinarea la rece a samburilor de caise.
Acetilcolina si lecitina din miezul de caisa sunt alte doua substante care te ajuta in procesul de memorare.
Samburile de Caise contin fosfor, care tonifiaza memoria si ajuta la mentinerea unei stari alerte pe tot parcursul zilei.
Beneficiile samburilor de caise: stimuleaza sistemul imunitar sunt antitumorali stimuleaza memoria combat calculii biliari regleaza tensiunea arteriala.
Numit si amigdalina este considerata a avea efecte benefice in combaterea celulelor canceroase, stimuland sistemul imunitar sa le elimine din organism.
Ernest Krebs.
Vitamina B17 a fost izolata pentru prima data in anul 1950 de catre biochimistul dr