PUDRA (FAINA) DE ROSCOVE - CAROB - 100g - SOLARIS Pudra de ROSCOVE este obtinuta din fructul roscovului, care are o culoare si un gust foarte asemanatoare cu cacaoa.
Prezentare Pudra de ROSCOVE (carob): 100g PUDRA (FAINA) DE ROSCOVE - CAROB - 100g - SOLARIS Alege acum FAINA FRUCTE DE ROSCOVE - CAROB - 100g - SOLARIS si bucura-te de beneficii!.
Semintele din care este obtinuta mai contin si vitaminele A, D, E.
Compozitie Pudra de ROSCOVE (carob): FAINA din ROSCOVE are in compozitie taninuri condensate.
In timpuri mai recente s-a incercat cultivarea lor in zone cu clima similara, ca Arizona, Mexic, California, Chile, Argentina, Africa de sud si India.
Arbustul creste inca din antichitate in zona mediteraneana.
In romana este denumit roscov, iar fructele sunt numite roscove.
Acesta a evoluat in araba in kharrub, in spaniola devenind algarrobo.
ISTORIC al Roscovului: Numele in engleza (CAROB tree) isi are originile in ebraicul Kharuv.
Plus ca pudra de ROSCOVE (carob) este nonalergica.
Multi prefera sa foloseasca aceasta pudra in loc de cacao pentru ca aceasta nu are grasimi (cacao stim ca are grasimi), si are numai o treime din caloriile pe care le are cacao.
De asemenea contine vitamina A si grupul de vitamine B, precum si o serie de minerale de care organismul nostru are nevoie, precum magneziul si fierul.
Este deosebit de sanatoasa, are pana la 8% proteine.
Pudra de CAROB se poate folosi ca si inlocuitor pentru cacao.
Pudra de ROSCOVE (carob) se poate folosi cu succes ca inlocuitor de cacao, adaugat in lapte, prajituri, budinci sau bauturi.
Pudra de ROSCOVE (carob) nu contine cofeina, teobromina (o substanta organica continuta de cacao cu efect excitant al sistemului nervos), gluten, lactoza sau colesterol.
Pudra de CAROB are un indice glicemic foarte mic.
Pudra de ROSCOVE (carob) este bogata in vitamine, minerale, fibre alimentare si calciu, fiind un antioxidant de exceptie.
PUDRA (FAINA) DE ROSCOVE - CAROB - 100g - SOLARIS Pudra de ROSCOVE este obtinuta din fructul roscovului, care are o culoare si un gust foarte asemanatoare cu cacaoa