Descriere YEO:
Pe YEO găsești Faina superioara Baneasa, tip 000, de la , în categoria Bacanie///Alimente de baza.
Indiferent de nevoile tale, Faina superioara Baneasa, tip 000, 1 kg din categoria Bacanie///Alimente de baza îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Caracteristici și Avantaje ale produsului Faina superioara Baneasa, tip 000,
- Departament: alimente-bauturi
- Produse alimentare și băuturi care îți aduc un plus de energie și sănătate.
Preț: 7 Lei
Caracteristicile produsului Faina superioara Baneasa, tip 000,
- Brand:
- Categoria: Bacanie///Alimente de baza
- Magazin: robazar.ro
- Ultima actualizare: 11-11-2024 01:46:56
Comandă Faina superioara Baneasa, tip 000, Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Faina superioara Baneasa, tip 000, de la robazar.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Faina superioara Baneasa, tip 000, 1 kg Moara
Baneasa este echipata cu tehnologie de morarit de ultima generatie provenita de la liderul mondial in utilaje pentru industria alimentara – BUHLER (Elvetia). Moara dispune de echipamente performante de sortare a diverselor tipuri de gris, de granulozitati diferite, avand astfel posibilitatea de a produce diferite tipuri de faina: faina pentru patiserie, faina pentru brutarie, faina pentru pizza, faina pentru cozonac, faina alba
superioara, dar si cea mai buna faina pentru paste fainoase.Procesul tehnologic inchis, complet automatizat si asistat de computer, precum si politica stricta de selectare a furnizorilor si a cerealelor folosite ca materie prima, garanteaza cel mai inalt grad de calitate si siguranta alimentara.Laboratorul este dotat, pe langa echipamentul uzual, cu dispozitive performante, care ne permit sa ne aliniem la standardele europene: Chopin Alveograph pentru determinarea proprietatilor reologice ale aluatului; Chopin, moara pilot pentru procurarea rapida de faina de grau de la sonde; farinograful Brabender, care ofera indicatii suplimentare privind reologia aluatului, si echipamentele pentru determinarea activitatii amilazice prin determinarea “indicelui de cadere".