Fantana de ciocolata, pentru petreceri, evenimente, este perfecta pentru iubitorii de deserturi, devenind foarte usor atractia petrecerii, aducand satisfactie gazdei. 5 minute sa se incalzeasca platoul, apoi se adauga ciocolata - Inainte de a adauga ciocolata in baza fantanii, trebuie sa fie topita complet - Pentru o obtine o textura mai fluida se poate adauga unt sau ulei - Se pune ciocolata pana la limita maxima atunci cand platoul este incalzit - Daca totul este in regula se porneste motorul pentru a impinge ciocolata in partea superioara a fantanii, de unde ciocolata va curge ca o Fantana - Dupa ce s-a scurs pentru 2 minute, inchide motorul timp de 30 minute pentru a elimina eventualele bule de aer - In cazul in care ciocolata nu se scurge cum trebuie, puteti adauga putin ulei - Se poate folosi atat ciocolata neagra, cat si alba Specificatii: - Putere: 170W - Material: Otel inoxidabil + plastic rezistent la caldura - Usor de curatat. Instructiuni de utilizare: - Pe o masa stabila, se aseaza Fantana de ciocolata - Se porneste si se lasa aprox.
Fantana va permite sa savurati desertul alaturi de fructe, napolitane, bezele sau piscoturi.
Fantana de ciocolata, pentru petreceri, evenimente, este perfecta pentru iubitorii de deserturi, devenind foarte usor atractia petrecerii, aducand satisfactie gazdei