Ceai Macese, fructe, Ceai la pungaContribuie la intarirea organismului si sustine sistemul imunitar.
Fructele de Macese sunt renumite pentru continutul ridicat in vitamina C naturala: minim 200 mg %.
Ingrediente: fructele arbustului Rosa canina L., fam.
Rosaceae, care sunt bogate in vitamina C; mai contin vitaminele B, E, K, P, provitamine A; pectine; acizi organici, flavonoizi, carotenoide.
Efect: Tonic-vitaminizant, vasoprotector, hepatoprotector, diuretic, antioxidant.
Intrebuinari principale:avitaminoza, inapetenta, sursa de vitamina C.
Alte intrebuintari:prevenirea racelii si gripei; oboseala; convalescenta; tulburari de circulatie periferica; litiaza renala; sechele de hepatita.
Contraindicatii:la dozele recomandate nu se cunosc.
Preparare:se prepara infuzie din 1 lingurita la o cana cu apa clocotita.
Intebuintare:se beau 2-3 cani cu Ceai pe zi.
Prezentare: cutie a 50 g.
Producator: Fares.
Ceai Macese, fructe, Ceai la pungaContribuie la intarirea organismului si sustine sistemul imunitar.
Fructele de Macese sunt renumite pentru continutul ridicat in vitamina C naturala: minim 200 mg %.
Ingrediente: fructele arbustului Rosa canina L., fam