Cumpara de la farmaciasilva.ro

Fares Vermicin Forte D102 20 capsule moi - Fares Romania


Fares Vermicin Forte D102 20 capsule moi
50 Lei

Disponibil

(06-07-2024)
Cumpara de la farmaciasilva.ro

Produs vandut de farmaciasilva.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara fares vermicin forte fares romania de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru fares vermicin forte fares romania

INGREDIENTE/CAPSULĂ:-ulei vegetal de floarea soarelui 200 mg-uleiuri esenţiale de: arbore de camfor (Cinnamomum camphora) chemotipat în cineol 32,8 mg, ti-tree (Melaleuca alternifolia) 28,4 mg, scorţişoară chinezească (Cinnamomum cassia) 22,8 mg, niaouli (Melaleuca quinquenervia) 22,8 mg, arbore de camfor(Cinnamomum camphora) chemotipat în linalool 22,8 mg, lemongrass (Cymbopogon citratus) 20 mg, frunze de scorţişoară (Cinnamomum zeylanicum) 17,2 mg, eucalipt (Eucalyptus globulus) 17,2 mg, şovârv (Origanum vulgare) 14 mg, nucşoară (Myristica fragrans) 2 mg.
Datorită componentelor sale, are o cunoscută şi eficientă acţiune de combatere a microorganismelor şi organismelor potenţial patogene.
Uleiul esenţial de nucşoară, are ca şi componentă principală myristicina, care prezintă un ef.
Efectele sale benefice asupra temperaturii ridicate a corpului, a disconfortului de la nivel muscular şi de agent de combatere a organismelor şi microorganismelor dăunătoare au fost descrise, în Europa, încă din anul 1873, fiind confirmate astăzi de studii ştiinţifice.
Uleiul esenţial de şovârv este bogat în carvacrol şi izomeri şi, de asemenea, în p-cimen, a-pinen, mircen şi timol.
Acest ulei este folosit de multă vreme în sistemul Ayurvedic, printre altele, pentru efectul său tonic, stomahic, pentru stimularea poftei de mâncare, şi pentru combaterea microorganismelor şi organismelor potenţial patogene.
Uleiul esenţial de eucalipt are ca şi componentă principală 1,8-cineolul, sau eucaliptolul.
Uleiul esenţial din frunză de scorţişoară provine de la arborele de scorţisoară adevărată (Cinnamomum zeylanicum), cum mai este denumită această specie.
Are proprietatea de a inhiba dezvoltarea organismelor potenţial patogene, având un spectru destul de larg de acţiune ce cuprinde de la bacterii, fungi şi virusuri până la viermi inelaţi.
Are o reputaţie similară uleiului de eucalipt, fiind utilizat tradiţional pentru efectele prompte de combatere a microorganismelor şi organismelor dăunătoare corpului uman.
Uleiul esenţial de lemongrass, foarte bogat în citral, este utilizat, în general, în cazuri de disconfort muscular şi de sensibilitate a nervilor periferici.
Uleiul esenţial de niaouli, provine de la un arbore înrudit cu ti-tree-ul.
De asemenea, este cunoscut ca un bun detoxifiant.
Aceste componente îi conferă un efect sporit de combatere a microorganismelor (bacterii, fungi, virusuri, protozoare şi chiar a unor acarieni).
Uleiul esenţial de scorţişoară chinezească (Cinnamomum cassia), specie înrudită cu arborele de scorţişoară cunoscut de noi, (Cinnamomum verum) este bogat în aldehidă cinamică şi conţine cumarine.
Astăzi este folosit, pe lângă alte aplicaţii, în probleme ale pielii cauzate de prezenţa unor organisme dăunătoare.
Datorită efectelor sale de combatere asupra unui spectru larg de microorganisme precum bacteriile şi fungii, după anul 1925 a devenit un agent standard, în special în chirurgie.
Uleiul esenţial de tea-tree a fost folosit pentru sănătate de către aborigenii australieni vreme de milenii, pentru efectele benefice în cazul muşcăturilor de insecte şi pentru combaterea microorganismelor potenţial patogene.
Linaloolul a arătat în studii, efecte de combatere a unor fungi şi a altor organisme dăunătoare.
Uleiul esenţial al chemotipului bogat în cineol, întâlnit printre varietăţile chinezeşti de arbore de camfor, conţine peste 70% 1,8-cineol având activitate de inhibare a dezvoltării microorganismelor potenţial patogene şi de înlăturare a organismelor dăunătoare din corpul uman.
Chemotipul bogat în linalool, cunoscut ca arbore de camfor de Taiwan, sau Ho, este şi chemotipul utilizat de obicei.
Arborele de camfor este un arbore originar din China, Japonia şi Sri Lanca, denumit de către chinezi şi tibetani „regele plantelor medicinale din estul îndepărtat”.
Specia Cinnamomum camphora cuprinde mai multe varietăţi chemotipice, care pot fi diferenţiate prin analiza chimică a acestora.
INGREDIENTE/CAPSULĂ:-ulei vegetal de floarea soarelui 200 mg-uleiuri esenţiale de: arbore de camfor (Cinnamomum camphora) chemotipat în cineol 32,8 mg, ti-tree (Melaleuca alternifolia) 28,4 mg, scorţişoară chinezească (Cinnamomum cassia) 22,8 mg, niaouli (Melaleuca quinquenervia) 22,8 mg, arbore de camfor(Cinnamomum camphora) chemotipat în linalool 22,8 mg, lemongrass (Cymbopogon citratus) 20 mg, frunze de scorţişoară (Cinnamomum zeylanicum) 17,2 mg, eucalipt (Eucalyptus globulus) 17,2 mg, şovârv (Origanum vulgare) 14 mg, nucşoară (Myristica fragrans) 2 mg


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse