Fără gluten.
Se scurg pastele „al dente”, se condimentează cu sare, piper și ulei, și se servește cu câteva frunze de busuioc.
Condiții de păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Conţinut: 250gTermen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Molino Andriani S.r.l., ItaliaOrigine: Italia.
Fierbeți farfallele în apă sărată.
Amestecați toate ingredientele și asezonați cu ulei de măsline, sare și piper.
Tăiați lămâia cu coajă în triunghiuri de 1 centimetru.
Tăiați ardeiul în fâșii.
Scurgeți și răciți mazărea in apă rece.
Dificultate: ușorIngrediente necesare: Farfalle din făină de orez integral 250 g, o lămâie, 1 ardei dulce, 250g de fasole verde, ulei de măsline extravirgin, sare, piper.
Mod de preparare:Fierbeți fasolea verde în apă sărată timp de 10 minute.
Timp de preparare: 15 minute. timp în care se amestecă regulat.3.
Se scurge bine și se servește imediat cu sosul preferat.
REȚETĂ: Farfalle PRIMAVERANumăr de porții: 4 persoane.
Se adaugă 100 g de paste Felicia, se fierbe 10 min.
Agricultură Italia.
Valori nutriționale medii Per 100 g %VR*:Valoare energetică 1481 kJ / 350 kcal 18*Grăsimi, din care 2,8 g 4* acizi grași saturați 0,7 g 4*Carbohidrați, din care 72 g 28* zaharuri 0,8 g 0,9*Fibre 3,2 gProteine 7,5 g 15*Sare 0 g 0*%VR*=Valori de referință medii pentru un adult (8400kJ/2000kcal)Mod de preparare:Aduceți 1 litru de apă la fierbere și adăugați 7 g de sare. - Formulate special pentru persoanele cu intoleranță la gluten.
Timp de fierbere 10 minute.
Ingrediente: 100% făină de orez integral*.*=din culturi certificate ecologic.
Fără gluten