Farfalle din orez integral, eco-bio, 250g - Felicia Fără gluten.
Mod de prezentare 250 grame Farfalle din orez integral, eco-bio, 250g - Felicia Alege acum Farfalle din orez integral, eco-bio, 250g - Felicia si bucura-te de beneficii!.
Se scurg pastele „al dente”, se condimentează cu sare, piper și ulei, și se servește cu câteva frunze de busuioc.
Fierbeți farfallele în apă sărată.
Amestecați toate ingredientele și asezonați cu ulei de măsline, sare și piper.
Tăiați ardeiul în fâșii.
Tăiați lămâia cu coajă în triunghiuri de 1 centimetru.
Scurgeți și răciți mazărea in apă rece.
Fierbeți fasolea verde în apă sărată timp de 10 minute.
Dificultate: ușor Ingrediente necesare: Farfalle din făină de orez integral 250 g, o lămâie, 1 ardei dulce, 250g de fasole verde, ulei de măsline extravirgin, sare, piper.
Timp de preparare: 15 minute.
REȚETĂ: Farfalle PRIMAVERA Număr de porții: 4 persoane. 3.
Se scurge bine și se servește imediat cu sosul preferat. timp în care se amestecă regulat.
Se adaugă 100 g de paste Felicia, se fierbe 10 min.
Valori nutriționale medii Per 100 g %VR*: Valoare energetică 1481 kJ / 350 kcal 18* Grăsimi, din care 2,8 g 4* acizi grași saturați 0,7 g 4* Carbohidrați, din care 72 g 28* zaharuri 0,8 g 0,9* Fibre 3,2 g Proteine 7,5 g 15* Sare 0 g 0* Mod de preparare Aduceți 1 litru de apă la fierbere și adăugați 7 g de sare.
Agricultură Italia. *=din culturi certificate ecologic.
Ingrediente: 100% făină de orez integral*.
Timp de fierbere 10 minute.
Formulate special pentru persoanele cu intoleranță la gluten.
Farfalle din orez integral, eco-bio, 250g - Felicia Fără gluten