Fasolea Cannellini este bogata in fibre si proteine.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat..
Utilizați în câteva zile.
PRODUS / AMBALAT ÎN:ItaliaValori nutritionale/100GENERIE KJ / KCAL380 / 91GRASIMI0,4din care saturate0,0CARBOHIDRTI15,0din care zaharuri0,6FIBRE7,8PROTEINE8,0SARE<0,01 Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. *organicMETODE DE CONSERVAREOdată deschis, se toarnă produsul într-un recipient și se păstrează la frigider.
INGREDIENTE* Fasole cannellini, apă.
Se consuma ca atare in salate cu ierburi aromate si crutoane, piure tartinabil, cald ca garnitura.
Are boabe mari si este cunoscută şi sub numele de “Fasole albă italienească”, fiind delicat aromatizată şi ideală pentru reţetele simple, care nu necesită cărnuri.
Fasolea Cannellini este bogata in fibre si proteine