Fasole azuki, eco-bio, 400g - Obio Fasolea azuki (cunoscuta si sub numele de Fasole rosie, Adzuki, sau Aduki) se cultiva preponderent in China si Japonia.
Ingrediente: Fasole azuki* *din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 1375kJ / 329kcal Grasimi: 0.5g din care saturate: 0.2g Carbohidrati: 50g din care zaharuri: 0g Proteine: 20g Saruri: 0.01g Mod de utilizare: La o masa sanatoasa Mod de prezentare 400 grame Fasole azuki, eco-bio, 400g - Obio Alege acum Fasole azuki, eco-bio, 400g - Obio si bucura-te de beneficii!.
Fasolea azuki Obio provine din culturi ecologice certificate, fara pesticide.
Este bogata in proteine (20g proteine la 100g produs).
Este una dintre cele mai apreciate specii de fasole, datorita proprietatilor sale nutritive ridicate.
Fasole azuki, eco-bio, 400g - Obio Fasolea azuki (cunoscuta si sub numele de Fasole rosie, Adzuki, sau Aduki) se cultiva preponderent in China si Japonia