Fasolea alba este bogata in antioxidanti, fiind considerata o leguminoasa versatila cu un profil nutritional ridicat.
Pentru o savoare desavarsita, fasolea alba poate fi servita alaturi de un sos din rosii organice si ierburi aromatice pe baza de cimbru, oregano sau frunze de dafin..
In plus, este recomandat sa adaugi sare la finalul procesului de gatire, pentru a evita spargerea si intarirea invelisului acestora.
Timpul aproximativ de gatire dupa inmuiere este de 60-90 minute (sau 40 de minute in oala sub presiune).
Timpul recomandat de inmuire inainte de gatire este de 12 ore.
Pregatirea si gatirea boabelor de Fasole alba este usor de realizat.
Acest tip de Fasole este un produs extrem de versatil care poate fi savurat atat cald, cat si rece fiind un adaos sanatos si delicios la diferite preparate gustoase si hranitoare: supe, tocanite, iahnie, preparate la cuptor si diverse tipuri de salate si aperitive.
Este o Fasole cu un gust usor dulceag iar coaja sa este subtire si frageda.
Fasolea alba are un gust foarte fin si o textura densa, cremoasa.
Aceste boabe de Fasole alba reprezinta o sursa importanta de fibre si proteine si au un indice glicemic scazut.
De asemenea, contine cantitati importante de molibden implicat in procesul de detoxifiere.
Fasolea alba produce inhibitori de alfa-amilaza care contribuie cu succes la reglarea depozitelor de grasime din organism.
Boabele de Fasole alba de la Alliance Bio sunt provenite din culturile organice din sud-vestul Frantei si sunt un ingredient excelent pentru cei care doresc sa isi diversifice dieta cu produse hranitoare si sanatoase.
Aceasta contine magneziu, esential in mentinerea unei stari optime de sanatate, acid folic si fier.
Fasolea alba este bogata in antioxidanti, fiind considerata o leguminoasa versatila cu un profil nutritional ridicat