Fasolea Azuki contine in mod natural proteine si fibre, fiind extrem de recomandata pentru persoanele care opteaza pentru o dieta vegetariana.
Pentru o savoare desavarsita, fasolea Azuki poate fi servita alaturi de un sos din rosii organice si ierburi aromatice pe baza de cimbru, oregano sau frunze de dafin..
In plus, este recomandat sa adaugi sare la finalul procesului de gatire, pentru a evita spargerea si intarirea invelisului acestora.
Timpul aproximativ de gatire dupa inmuiere este de 45-60 minute (sau 20 de minute in oala sub presiune).
Timpul recomandat de inmuire inainte de gatire este de 12 ore.
Pregatirea si gatirea boabelor de Fasole Azuki este usor de realizat.
Acest tip de Fasole este un produs extrem de versatil care poate fi savurat atat cald, cat si rece fiind un adaos sanatos si delicios la diferite preparate gustoase si hranitoare: piureuri, supe, paste, chili con carne, salate, deserturi.
In Japonia, fasolea Azuki este un ingredient important al renumitului desert „Anko”, o pasta dulce de Fasole rosie.
Fasolea Azuki se potriveste atat in retete de mancaruri sarate cat si in deserturi.
Boabele sunt de dimeniune mica si au o culoare rosu maroniu.
Este o Fasole cu un gust bland de nuca, usor dulceag.
Boabele de Fasole Azuki un gust foarte fin si o textura densa, cremoasa.
Fasolea Azuki face parte din categoria leguminoaselor, fiind foarte populara pentru beneficiile sale.
Boabele de Fasole Azuki de la Alliance Bio sunt provenite din culturile organice din sud-vestul Frantei si sunt un ingredient excelent pentru cei care doresc sa isi diversifice dieta cu produse hranitoare si sanatoase.
In plus, aceasta este bogata in fier, element ce contribuie la formarea naturala a celulelor rosii din sange si la transportul sanatos al oxigenului in organism.
Fasolea Azuki contine in mod natural proteine si fibre, fiind extrem de recomandata pentru persoanele care opteaza pentru o dieta vegetariana