Considerata ca fiind una dintre cele mai consumate tipuri de Fasole uscata din lume, fasolea rosie scade riscul de cancer, stimuleaza metabolismul, regleaza glicemia si contribuie la sanatatea intestinelor.
Pentru o savoare desavarsita, fasolea rosie poate fi servita alaturi de un sos din rosii organice si ierburi aromatice pe baza de cimbru, oregano sau frunze de dafin..
In plus, este recomandat sa adaugi sare la finalul procesului de gatire, pentru a evita spargerea si intarirea invelisului.
Timpul aproximativ de gatire dupa inmuiere este de 60-90 minute (sau 40 de minute in oala sub presiune).
Timpul recomandat de inmuire inainte de gatire este de 12 ore.
Pregatirea si gatirea boabelor de Fasole rosie este usor de realizat.
Acest tip de Fasole este un produs extrem de versatil care poate fi savurat atat cald, cat si rece fiind un adaos sanatos si delicios la diferite preparate gustoase si hranitoare: supe, tocanite, iahnie, preparate la cuptor si diverse tipuri de salate si aperitive.
Boabele de Fasole rosie au o dimensiune medie ovala si o culoare rosu intens.
Fasolea rosie are un gust pronuntat si o textura densa, cremoasa.
Totodata, vitamina B1 reduce riscul de dementa si boala Alzheimer.
Fasolea rosie este foarte bogata in vitamina B1 si esentiala pentru buna functionare a creierului.
Boabele de Fasole rosie de la Alliance Bio sunt provenite din culturile organice din sud-vestul Frantei si sunt un ingredient excelent pentru cei care doresc sa isi diversifice dieta cu produse hranitoare si sanatoase.
Considerata ca fiind una dintre cele mai consumate tipuri de Fasole uscata din lume, fasolea rosie scade riscul de cancer, stimuleaza metabolismul, regleaza glicemia si contribuie la sanatatea intestinelor