Fasole Mung 500g Eco-bio - LONGEVITA Fasolea Mung are un gust dar si un aspect care poate fi situat intre mazare si fasole.
Fasole Mung 500g Eco-bio - LONGEVITA Alege acum Fasole Mung 500g Eco-bio - LONGEVITA si bucura-te de beneficii!.
Prin germinare cantitatea de minerale, vitamine si enzime se multiplica.
Germenii sunt plini de vitamine, minerale si enzime, usor de digerat in stare cruda sau usor opariti.
Chiar daca se fierbe este recomandat ca fasolea Mung sa stea la inmuiat 4-12 ore.
Fasolea Mung poate fi consumata prin preparare similar mazarii sau fasolei sau poate fi germinata.
Fata de Fasole este mult mai dulce, fierbe mai usor si este mai saraca in oligozaharide, substante complexe responsabile de aparitia simptomelor de flatulenta la celelalte soiuri de fasole.
Asemanatoare la aspect boabelor de mazare, dar avand o forma ovala, fasolea Mung are invelisul verde intens si miezul galbui.
Fasole Mung 500g Eco-bio - LONGEVITA Fasolea Mung are un gust dar si un aspect care poate fi situat intre mazare si fasole