Fasole Mung bio pentru germinat, 100 g Germenii de Fasole Mung contin proteine de origine vegetala, fibre solubile si vitamina C.
Origine: China..
Conditii de pastrare si depozitare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele directe ale soarelui.
Ambalat intr-o unitate care proceseaza: cereale cu gluten, fructe cu coaja, soia, arahide, produse lactate, telina, mustar, lupin.
Agricultura China.
Contine: Fasole Mung din culturi certificate ecologic.
Timp de hidratare: 6-8 ore Timp ge germinare: 5 zile.
Se pot consuma in salate sau pasta (humus) de Fasole Mung.
Germenii de Fasole Mung sunt buni de consum dupa maxim 5 zile.
Se clatesc de mai multe ori pe zi.
Semintele trebuie mentinute umede dar nu in apa.
Dupa aceea se spala din nou si se pune la Germinat in borcan sau germinator.
Semintele spalate in prealabil, se inmoaie in apa 6-8 ore.
Fasolea Mung este foarte usor de germinat.
Fasole Mung bio pentru germinat, 100 g Germenii de Fasole Mung contin proteine de origine vegetala, fibre solubile si vitamina C