Cumpara de la planteea.ro

Fasole mung boabe eco 500g - NATURALIA - NATURALIA


Fasole mung boabe eco 500g - NATURALIA
21.6 Lei

Disponibil

(28-06-2024)
Cumpara de la planteea.ro

Produs vandut de planteea.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara fasole mung boabe naturalia de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru fasole mung boabe naturalia

Asemanatoare boabelor de mazare dar avand o forma ovala fasolea mung are invelisul verde intens si miezul galbui Este mult mai dulce fierbe mai usor si este mai saraca in oligozaharide substanţe complexe responsabile de apariţia simptomelor de flatulenţa la celelalte soiuri de Fasole Aceste diferenţe provin din faptul ca planta nu aparţine speciei Phasoleus vulgaris ci unei specii aparte Phasoleus radiatus cu presupusa origine in India Pakistan si Bangladesh Face parte din culturile tradiţionale din China Thailanda Filipine Indonezia Burma India si Bangladesh Dupa studiile efectuate cu privire la beneficiile pe care le aduce sanataţii a inceput sa fie cultivata si in sudul SUA sau al Europei pe soluri fertile in zone de clima subtropicala Indonezienii isi incep ziua consumand la micul dejun o fiertura de Fasole mung ce are consistenţa unui porridge aroma boabelor fiind completata cu cea a ghimbirului si a nucii de cocos Chinezii macina boabele si obţin o faina din care se fabrica taiţei Amidonul extras din fasolea mung este materie prima pentru jeleuri In China se pune mare preţ pe fasolea mung datorita consumului de muguri Boabele mature uscate germineaza cate ore pe zi la lumina si restul in intuneric pana cand cresc muguri lungi de cm plini de vitamine minerale si enzime usor de digerat in stare cruda sau usor opariţi Boabele incolţite se adauga in supe asezonate cu busuioc sau rozmarin iar mugurii se consuma sub forma de salate chiar si de catre copii Bucataria filipineza face adesea combinaţii de Fasole mung cu usturoi ceapa carne si foi de dafin Paradoxal populaţia din Hong Kong consuma ingheţata si alte deserturi preparate din pasta de Fasole mung decorticata si fiarta Indienii intrebuinţeaza boabele decorticate impreuna cu boabe de mustar linte ghimbir si turmeric Boabele inmuiate in apa calda timp de ore sunt pasate pana se obţine o pasta care se asezoneaza cu ghimbir se sareaza si se frige sub forma unor clatite ideale pentru micul dejun Asa cum noi apreciem floricelele de porumb ca gustare intre mese indienii consuma Dal moth boabe de Fasole mung rehidratate scurse si prajite in baie de ulei pentru de secunde conţinutul in grasimi al boabelor ajunge la circa In bucataria ayurvedica fasolea mung este considerata un aliment aducator de echilibru Şi medicina tradiţionala chineza foloseste pasta de Fasole mung in aplicaţii contra acneei iar hipertensivii sunt sfatuiţi sa doarma cu capul asezat pe perne din coji de boabe mung Cercetatorii din SUA au concluzionat in urma unui studiu efectuat pe de subiecţi ca porţii de Fasole mung consumate saptamanal duc la scaderea incidenţei bolilor cardiovasculare cu Desi cultivata de mii de ani in ţarile din estul Asiei fasolea mung este o noutate pe piaţa romaneasca In magazinele cu produse bio kg costa aproximativ ron Dupa ce este inmuiata ore se adauga in ciorbe spre sfarsit Fierbe in cel mult de minute la foc mic si nu este nevoie sa ii fie schimbata apa.
Asemanatoare boabelor de mazare dar avand o forma ovala fasolea mung are invelisul verde intens si miezul galbui Este mult mai dulce fierbe mai usor si este mai saraca in oligozaharide substanţe complexe responsabile de apariţia simptomelor de flatulenţa la celelalte soiuri de Fasole Aceste diferenţe provin din faptul ca planta nu aparţine speciei Phasoleus vulgaris ci unei specii aparte Phasoleus radiatus cu presupusa origine in India Pakistan si Bangladesh Face parte din culturile tradiţionale din China Thailanda Filipine Indonezia Burma India si Bangladesh Dupa studiile efectuate cu privire la beneficiile pe care le aduce sanataţii a inceput sa fie cultivata si in sudul SUA sau al Europei pe soluri fertile in zone de clima subtropicala Indonezienii isi incep ziua consumand la micul dejun o fiertura de Fasole mung ce are consistenţa unui porridge aroma boabelor fiind completata cu cea a ghimbirului si a nucii de cocos Chinezii macina boabele si obţin o faina din care se fabrica taiţei Amidonul extras din fasolea mung este materie prima pentru jeleuri In China se pune mare preţ pe fasolea mung datorita consumului de muguri Boabele mature uscate germineaza cate ore pe zi la lumina si restul in intuneric pana cand cresc muguri lungi de cm plini de vitamine minerale si enzime usor de digerat in stare cruda sau usor opariţi Boabele incolţite se adauga in supe asezonate cu busuioc sau rozmarin iar mugurii se consuma sub forma de salate chiar si de catre copii Bucataria filipineza face adesea combinaţii de Fasole mung cu usturoi ceapa carne si foi de dafin Paradoxal populaţia din Hong Kong consuma ingheţata si alte deserturi preparate din pasta de Fasole mung decorticata si fiarta Indienii intrebuinţeaza boabele decorticate impreuna cu boabe de mustar linte ghimbir si turmeric Boabele inmuiate in apa calda timp de ore sunt pasate pana se obţine o pasta care se asezoneaza cu ghimbir se sareaza si se frige sub forma unor clatite ideale pentru micul dejun Asa cum noi apreciem floricelele de porumb ca gustare intre mese indienii consuma Dal moth boabe de Fasole mung rehidratate scurse si prajite in baie de ulei pentru de secunde conţinutul in grasimi al boabelor ajunge la circa In bucataria ayurvedica fasolea mung este considerata un aliment aducator de echilibru Şi medicina tradiţionala chineza foloseste pasta de Fasole mung in aplicaţii contra acneei iar hipertensivii sunt sfatuiţi sa doarma cu capul asezat pe perne din coji de boabe mung Cercetatorii din SUA au concluzionat in urma unui studiu efectuat pe de subiecţi ca porţii de Fasole mung consumate saptamanal duc la scaderea incidenţei bolilor cardiovasculare cu Desi cultivata de mii de ani in ţarile din estul Asiei fasolea mung este o noutate pe piaţa romaneasca In magazinele cu produse bio kg costa aproximativ ron Dupa ce este inmuiata ore se adauga in ciorbe spre sfarsit Fierbe in cel mult de minute la foc mic si nu este nevoie sa ii fie schimbata apa


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse