Este mult mai dulce, fierbe mai ușor și este mai săracă în oligozaharide, substanțe complexe responsabile de apariția simptomelor de flatulență la celelalte soiuri de fasole.
Este bogată în proteine vegetale, aminoacizi esențiali și enzime care ajută digestia.
Ingrediente: Fasole Mung .
Leguminoasele sunt produse agricole, au fost curațate mecanic (de mașină), dar înainte de utilizare trebuie examinate cu atenție și spălate foarte bine..
Toate leguminoasele necesită înmuiere – dar timpul de înmuiere poate varia în funcție de produs şi retetă, deci vă rugăm să consultaţi cartea de bucate.
Mai sunt cele cu coaja eliminată, ele sunt numite Dal.
Dintre numeroasele leguminoase, unele sunt utilizate întregi, în timp ce altele sunt împărțite.
Leguminoasele sunt o sursă naturală de proteine, sunt bogate în fibre şi în Asia sunt utilizate în scară largă pentru gătit, mai ales de vegetarieni.
Ambalare: punga - 500g.
Este mult mai dulce, fierbe mai ușor și este mai săracă în oligozaharide, substanțe complexe responsabile de apariția simptomelor de flatulență la celelalte soiuri de fasole.
Este bogată în proteine vegetale, aminoacizi esențiali și enzime care ajută digestia.
Ingrediente: Fasole Mung