Fasole neagra din agricultura ecologica, pe care o puteti adauga in diferite supe si preparpate din legume si / sau cereale sau o puteti macina dupa fierbere (adaugand si condimente) pentru a prepara o delicioasa pasta.
Tara de provenienta: Polonia..
Sarea se adauga numai la sfarsitul gatitului.
Valori nutritionale/100g Energie: 1243 kJ / 296 kcalProteine: 23 gGrasimi: 1.3 g din care acizi grasi saturati: 0.2 gCarbohidrati: 36 g din care zaharuri: 2.3 gFibre: 24 gSare: 0.03 gTara de origine: China.
Preparare: se inmoaie cel putin 12 ore dupa care se clateste si se fierbe in apa nesarata pana cand se inmoaie, aproximativ 60 minute.
Are gust usor dulce si este o sursa excelenta de fibre si de proteine vegetale.
Fasole neagra din agricultura ecologica, pe care o puteti adauga in diferite supe si preparpate din legume si / sau cereale sau o puteti macina dupa fierbere (adaugand si condimente) pentru a prepara o delicioasa pasta