Produs certificat bio.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat..
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
Acest tip de Fasole este bun în lupta cu diferite boli și cu radicalii liberi.
Acești compuși includ bioflavonoide care sunt evaluate pentru caractere antioxidante și anti-inflamatorii.
Este recomandat consuumul a cel puțin jumătate de cană cu boabe săptămânal, iar în caz de probleme ale rinichilor sau vezicii urinare se recomandă această cantitate de două ori pe săptămână.
Proprietăți antoxidante Au fost identificați cel puțin 29 de compuși în fasolea Adzuki, ceea ce o fac una dintre cele mai bune alimente cu proprietăți antioxidante.
Conține mai mult acid folic decât spanaculO porție de Fasole Adzuki gătită are mai mult fier decât 100 de grame de friptură din carne slabă, mai mult acid folic decât un bol de spanac gătit și la fel de multe proteine ca patru linguri cu unt de arahide.
Atunci când este consumată, Adzuki ajută la curățarea vezicii și ține la distantă infecțiile renale.
Curăță vezica urinară Fasolea Adzuki are efect diuretic și ajută la tonifierea rinichilor (rinichii sunt organele care preiau resturile nocive din corp, pentru a le elimina), ținând la distantă infecțiile urinare.
Apoi se fierbe timp de 90 de minute (o parte Fasole cu 2 părți apă), și se folosește în preparatele preferate.
Mod de preparare: Fasolea se spală și se lasă la înmuiat în apă rece timp de 6-8 ore.
Azuki este renumită pentru proprietățile benefice, în special în cazul problemelor ce apar la ficat și rinichi.
Produs certificat bio