Fasolea Azuki (cunoscuta si sub numele de Fasole rosie, Adzuki, sau Aduki) se cultiva preponderent in China si Japonia.
Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale..
Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale produselor achizitionate de la terti.
Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site.
Echipa DriedFruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului.
Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi.
Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
PRODUS / AMBALAT ÎN:Italia Valori nutritionale/100gENERGIE KJ / KCAL350 / 84GRASIMI0,2din care saturate<0,1CARBOHIDRATI11,0din care zaharuri0,8FIBRE8,7PROTEINE5,5SARE<0,01 Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
Utilizați în câteva zile.
Odată deschis, se toarnă produsul într-un recipient pentru alimente și se păstrează la frigider. *organic METODE DE CONSERVAREA se păstra într-un loc răcoros și uscat.
INGREDIENTE* Fasole Azuki roșie, apă.
Se consuma ca atare in salate cu ierburi aromate si crutoane, piure tartinabil, cald ca garnitura.
Este bogata in proteine (20g proteine la 100g produs), bogata in potasiu, magneziu, zinc, fier, vitaminele B.
Este una dintre cele mai apreciate specii de fasole, datorita proprietatilor sale nutritive ridicate.
Fasolea Azuki (cunoscuta si sub numele de Fasole rosie, Adzuki, sau Aduki) se cultiva preponderent in China si Japonia