Fasolea Azuki (cunoscuta si sub numele de Fasole rosie, Adzuki, sau Aduki) se cultiva preponderent in China si Japonia.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat..
Utilizați în câteva zile.
PRODUS / AMBALAT ÎN:ItaliaValori nutritionale/100gENERGIE KJ / KCAL350 / 84GRASIMI0,2din care saturate<0,1CARBOHIDRATI11,0din care zaharuri0,8FIBRE8,7PROTEINE5,5SARE<0,01 Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
Odată deschis, se toarnă produsul într-un recipient pentru alimente și se păstrează la frigider. *organicMETODE DE CONSERVAREA se păstra într-un loc răcoros și uscat.
INGREDIENTE* Fasole Azuki roșie, apă.
Se consuma ca atare in salate cu ierburi aromate si crutoane, piure tartinabil, cald ca garnitura.
Este bogata in proteine (20g proteine la 100g produs), bogata in potasiu, magneziu, zinc, fier, vitaminele B.
Este una dintre cele mai apreciate specii de fasole, datorita proprietatilor sale nutritive ridicate.
Fasolea Azuki (cunoscuta si sub numele de Fasole rosie, Adzuki, sau Aduki) se cultiva preponderent in China si Japonia