Fasolea noastra kidney este viguroasa la gust si este crocanta.
Probabil cel mai popular din acest gen - gustul savuros si textura moale caracterizeaza fasolea rosie.
Ingrediente: Fasole rosie kidney 100% din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 1334kj / 317kcalGrasimi: 1,50g din care saturate 0,20gGlucide: 40gZaharuri: 1,2gFibre: 23gProteine: 24gSare: 0,05g.
Adaugati sare numai dupa gatit.
Aduceti 1 cana de Fasole la fiert cu aproximativ 3 cani de apa si apoi fierbeti usor timp de aproximativ 60-90 minute la o temperatura scazuta cu capacul inchis.
Apoi scurgeti apa si clatiti fasolea.
Boabele de Fasole rosie nu trebuie sa lipseasca in nici un fel de farfurie de chili.
Intrebuintare: Fasolea noastra kidney pastreaza forma si culoarea si dupa o fierbere mai lunga pentru salate fiertura supe si pentru incoltire.
Preparare:Spalati si inmuiati fasolea kidney rapunzel in multa apa rece timp 8-12 ore.
Acesta ofera o tenta de culoare in diferite feluri de mancare.
Fasolea noastra kidney este viguroasa la gust si este crocanta.
Probabil cel mai popular din acest gen - gustul savuros si textura moale caracterizeaza fasolea rosie