Ferment pentru branza dulce (Cottage Cheese), bio, 2x 6g, Nat-ali

Ferment pentru branza dulce (Cottage Cheese), bio, 2x 6g, Nat-ali

Detalii Ferment pentru branza dulce (Cottage

obio.ro
Vânzător
obio.ro
Pret
23.82 Lei
Categorie (vânzător)
Fermenti probiotici
Marca
Nat-ali

Produs actualizat în urmă cu 1 zi
Descriere YEO:

Ferment pentru branza dulce (Cottage - Disponibil la obio.ro

Pe YEO găsești Ferment pentru branza dulce (Cottage de la Nat-ali, în categoria Fermenti probiotici.

Indiferent de nevoile tale, Ferment pentru branza dulce (Cottage Cheese), bio, 2x 6g, Nat-ali din categoria Fermenti probiotici îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Preț: 23.82 Lei

Caracteristicile produsului Ferment pentru branza dulce (Cottage

  • Brand: Nat-ali
  • Categoria: Fermenti probiotici
  • Magazin: obio.ro
  • Ultima actualizare: 15-12-2024 01:42:32

Comandă Ferment pentru branza dulce (Cottage Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Ferment pentru branza dulce (Cottage de la obio.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
Ferment pentru branza dulce (Cottage Cheese), bio, 2x 6g, Nat-ali Faisselle sau Cottage Chesse este o branza proaspata dulce, una dintre cele mai vechi facute de om. Aceasta branza proaspata este facuta cu lapte de vaca, oaie sau capra. Poate fi consumata ca desert insotit de miere sau zahar, ierburi aromate sau inclusa intr-un fel de mancare savuroasa. Plicul cu doza dubla va permite sa faceti 1L de branza proaspata. Ingrediente: LAPTE praf*, cheag animal liofilizat, fermenti lactici. *din agricultura ecologica Mod de preparare:   Ingrediente de adaugat:  0.5L lapte animal (pentru o doza din plic) Preparare: 2 minute Fermentare: 24 de ore la temperatura camerei (23°C)  Instructiuni de utilizare: Folositi ustensile perfect curate. Se dizolva fermentul in 2 linguri de lapte apoi se toarna treptat in restul de lapte. Se toarna in recipientele dorite (ca forma si gramaj). Se lasa la fermentat 24 de ore la temperatura camerei (23°C). Imediat ce s-a solidificat, puneti recipientele in pozitie de scurgere si puneti la frigider. Pentru o branza proaspata uscata, lasati-o sa se scurga mai mult timp in frigider, indepartand in mod regulat zerul. Valori nutritionale per 100g : Energie: 214 kj / 51 kcal Grasimi: 1.5g din care saturate 1.0g Carbohidrati: 5.4g din care zaharuri 5.2g Proteine: 3.7g Saruri: 0.11g Alergeni: Vezi ingredientele cu majuscule. Conditii de pastrare: A se pastra de preferinta sub +18°C pentru o mai buna eficienta a fermentului. Produs certificat ecologic. Gramaj: 2x 6 g Produs in Franta

Ferment pentru branza dulce (Cottage Cheese), bio, 2x 6g, Nat-ali - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca Nat-ali