Boiler profesional pentru bauturi fierbinti 10 litri Fine Dine by Hendi Inox 1300 W termostat reglabil temperatura 30 C - 110 C sistem inchidere quot Twist-lock quot robinet anti-picurare 312x29x50 cm Aparatul este folosit pentru a fierbe rapid cantitati mari de apa vin sau ceai necesare pentru prepararea bauturilor calde astfel incat este utilizat in principal in restaurante de hotel cu autoservire precum si in timpul tot felul de evenimente seminarii conferinte etc. 1 5 m Latime 3120 mm Adancime 290 mm Inaltime 500 mm Temperatura minima 30 C Temperatura maxima 100 C pereti dubli Da Tava de picurare Tensiune 230 V Putere 1300 W.
Calitatea inalta asigura o functionare durabila si fara probleme si garanteaza siguranta persoanelor care o deservesc Otelul inoxidabil 304 cu pereti dubli izolat reduce pierderile de caldura si consumul de energie Manere rezistente la caldura si maner de capac din polipropilena Capacul cu sistem de blocare sigur de tip bdquo Twist-Lock rdquo Inaltimea maxima a recipientului care trebuie plasat sub robinet 130 mm Indicator limpede al nivelului apei exprimat in litri Comutator de pornire oprire cu capac de silicon si buton de control al temperaturii Temperatura controlata de un termostat in intervalul 30-100 C Comutarea automata a incalzirii si mentinerea temperaturii dorite Lampi de control pentru incalzire si mentinerea temperaturii Incalzitor situat sub partea inferioara protejat impotriva calcarului Protectie la supraincalzire cu resetare manuala Lungimea firului electric aprox.
Din acest motiv poate fi folosit cu succes si in gastronomie mica sau in birou.
Un boiler modern de dimensiuni mici si o capacitate de 6.8 litri cu un aspect estetic si o operare confortabila usoara.
Boiler profesional pentru bauturi fierbinti 10 litri Fine Dine by Hendi Inox 1300 W termostat reglabil temperatura 30 C - 110 C sistem inchidere quot Twist-lock quot robinet anti-picurare 312x29x50 cm Aparatul este folosit pentru a fierbe rapid cantitati mari de apa vin sau ceai necesare pentru prepararea bauturilor calde astfel incat este utilizat in principal in restaurante de hotel cu autoservire precum si in timpul tot felul de evenimente seminarii conferinte etc