*18% provin din agricultura ecologica Acest peste provine din zona de pescuit FAO 27, mai precis Marea Nordului, Marea Norvegiana si Marea Celtica.
Ingrediente: hering (70%), pasta de tomate* 30%( pasta de tomate , apa, ulei de floarea soarelui*, sare).
Prin urmare, acestea nu au niciun impact negativ asupra fundului marii.
In plasele de razuire pelagice , nici placile de foarfece si liniile de remorcare, nici traulele, nici codul , nu ating, de obicei, fundul marii.
Plasele pelagice moderne sunt in prezent fara plutire.
Deschiderea verticala a plasei se realizeaza prin corpurile de plutire pe franghia capului si pe greutatile franghiei de baza.
Pestele pelagic este, in general, mai mare decat traulele de fund, dar conduc la niveluri mai scazute de capturi secundare, deoarece se pescuiesc in mare parte pestii scolari, care se amesteca putin cu alte specii.
Pestii de foarfece pelagice (de asemenea, traulele) sunt, de obicei, utilizate in coloana de apa libera.
Se descrie zona de apa deasupra tarmului, deasupra fundului marii.
Metoda de prindere este: traule "Pelagic" deriva din cuvantul grecesc Pelagos, adica in mare.
Pescuitul a fost certificat de MSC pentru pescuitul durabil de cativa ani. *18% provin din agricultura ecologica Acest peste provine din zona de pescuit FAO 27, mai precis Marea Nordului, Marea Norvegiana si Marea Celtica