Foi de alge Sushi Nori, eco-bio, 10 bucati, 25 g, BioAsia Nori este un ingredient frecvent utilizat în bucătăria japoneză și este folosit pentru a înfășura Sushi sau pentru a pregăti gustări.
Declarație nutrițională pentru 100g : valoare energetică: 1280kJ/306kcal grăsimi: 5,3g acizi grași saturați: 1,8g glucide:.
Pachetul contine un plic de reglare a umidității care nu este destinat consumului.
Această cantitate corespunde la aproximatic 0,2mg iod pe zi.
Prin urmare consumați maxim 4g (1,5 foi) de alge marine pe zi.
Atenție! un aport excesiv de iod poate fi dăunător sănatății si poate duce la tulburări ale fucției tiroidei si a metabilismului. În cele din urmă, apăsați puțin rola și tăiați în felii de orice dimensiune cu un cuțit umed.
Utilizați degetele pentru a ține ingredientele în mijlocul ruloului.
Rotiți covorașul de bambus astfel încât Nori să se închidă la culoare. În partea de jos a foii de alge nori, tapetați ingredientele în fâșii după cum doriți. Întindeti o ceașcă de orez de Sushi preparat uniform peste foaia de alge nori.
Așezați o foaie de alge marine Nori pe napronul de bambus, astfel încât să existe puțin spațiu pe ambele părți.
Ingrediente foi de alge Sushi Nori, eco-bio, 10 bucati, BioAsia: Frunze de alge marine Nori Provin din agricultură ecologică Alergeni urme : crustacee, moluște Mod de preparare foi de alge Sushi Nori, eco-bio, 10 bucati, BioAsia : Luați un napron de bambus care este puțin mai mare decât frunzele de alge nori.
Ca un topping în supe ramen savuroase, acestea adaugă o notă umami suplimentară bulionului.
Cu foile Nori prăjite, micile mușcături delicate de sushi, cum ar fi maki și temaki, pot fi ușor înfășurate.
Foi de alge Sushi Nori, eco-bio, 10 bucati, 25 g, BioAsia Nori este un ingredient frecvent utilizat în bucătăria japoneză și este folosit pentru a înfășura Sushi sau pentru a pregăti gustări