Foi de Pandispan, 380g
Nascuta din respect pentru traditie, afacerea familiei Boromir a oferit romanilor produse traditionale si inovatoare, pornind de la o brutarie mica si o fabrica de faina.
Boromir si-a crescut familia si au reusit sa aduca bucurie in fiecare casa din Romania, precum si din strainatate, prin produse inovatoare, traditionale.
Boromir aduce bucurie!
Ingrediente: zahăr, ouă, făină de grâu alb, apă, emulsionant [apă, mono și digliceride de acizi grași, propilenglicol, esteri de propilenglicol, emulgator: E470a], agenți de dospire: bicarbonat de sodiu și pirofosfat de sodiu, amidon de porumb, arome.
Informații nutriționale valori medii per 100 g produs
Valoare energetică /: 1466 kJ / 346,0 kcal
Grăsimi : 4,0 g
din care acizi grași saturați : 1,2 g
Glucide : 68,3 g
din care zaharuri : 36,4 g
Proteine : 9,2 g
Sare / Salt: 0,6 g
Cu Foile de Pandișpan Boromir pregătești rapid, prăjituri delicioase pentru cei dragi.
Cremă de cacao
Se amestecă 3 ouă întregi și 300g de zahăr cu telul la bain-marie până se îngroașă (aprox 20 de minute)
După răcire se adaugă 200 g unt moale,2 lingurițe de cacao și esență de rom (câteva picături ) și se amestecă cu telul până la omogenizare.
Sirop de zahăr pentru însiropare (125 de ml apă,zahăr tos 75 g,1 pliculeț de zahăr vanilat ) se fierb 3 min și se lasă la răcit.
Crema se întinde apoi pe cele 4 foi de pandișpan,prin suprapunere.
Opțional foile se pot stropi cu sirop de zahăr înainte de fiecare aplicare de cremă.
După preferință,ca toping,puteți să răzuiți ciocolată albă,ciocolată neagră,alune sau nuci măcinate.
Prăjitura se lasă la frigider 2 ore înainte de a fi tăiată.
Succes!
Foi de Pandispan, 380g
Nascuta din respect pentru traditie, afacerea familiei Boromir a oferit romanilor produse traditionale si inovatoare, pornind de la o brutarie mica si o fabrica de faina.
Boromir si-a crescut familia si au reusit sa aduca bucurie in fiecare casa din Romania, precum si din strainatate, prin produse inovatoare, traditionale.
Boromir aduce bucurie!
Ingrediente: zahăr, ouă, făină de grâu alb, apă, emulsionant [apă, mono și digliceride de acizi grași, propilenglicol, esteri de propilenglicol, emulgator: E470a], agenți de dospire: bicarbonat de sodiu și pirofosfat de sodiu, amidon de porumb, arome.
Informații nutriționale valori medii per 100 g produs
Valoare energetică /: 1466 kJ / 346,0 kcal
Grăsimi : 4,0 g
din care acizi grași saturați : 1,2 g
Glucide : 68,3 g
din care zaharuri : 36,4 g
Proteine : 9,2 g
Sare / Salt: 0,6 g
Cu Foile de Pandișpan Boromir pregătești rapid, prăjituri delicioase pentru cei dragi.
Cremă de cacao
Se amestecă 3 ouă întregi și 300g de zahăr cu telul la bain-marie până se îngroașă (aprox 20 de minute)
După răcire se adaugă 200 g unt moale,2 lingurițe de cacao și esență de rom (câteva picături ) și se amestecă cu telul până la omogenizare.
Sirop de zahăr pentru însiropare (125 de ml apă,zahăr tos 75 g,1 pliculeț de zahăr vanilat ) se fierb 3 min și se lasă la răcit.
Crema se întinde apoi pe cele 4 foi de pandișpan,prin suprapunere.
Opțional foile se pot stropi cu sirop de zahăr înainte de fiecare aplicare de cremă.
După preferință,ca toping,puteți să răzuiți ciocolată albă,ciocolată neagră,alune sau nuci măcinate.
Prăjitura se lasă la frigider 2 ore înainte de a fi tăiată.
Succes!