Foile de Gelatina Dr.
Iar aceasta incredere poate fi obtinuta si mentinuta decat pe baza calitatii remarcabile si a inovatiei permanente..
Renumele Dr. Oetker se bazeaza pe increderea oamenilor.
In cazul preparatelor reci (si frisca), gelatina, inmuiata in prealabil, se va dizolva in putina apa calda si apoi preparatul rece se va turna putin cate putin peste Gelatina - niciodata invers! Se va lasa la frigider cel putin 4 ore.
In cazul preparatelor calde, gelatina, inmuiata in prealabil, se amesteca direct in preparatul cald. si se preseaza usor.
Mod de utilizare: Foile de Gelatina se lasa la inmuiat in apa rece 5 min.
Este un produs 100% natural.
Ajuta la crearea unui produs constant calitativ, asigurand reusita prepararii.
Formeaza o Gelatina clara si ferma.
Oetker sunt usor de utilizat, fiind simplu de raportat cantitatea de foi la cantitatea de lichid.
Foile de Gelatina Dr