Originare din Emilia Romagna, o provincie nordica a Italiei, aceste foi de paste au cucerit intreaga lume, fiind folosite pentru a realiza binecunoscuta Lasagna.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat..
Preparatul cu acelaşi nume, lasagna, se referă la acea mancare facuta cu mai multe foi de lasagna.
Ingrediente: faina de grâu dur, apa, spanac uscat (2%)Valori nutritionale/100gEnergie1525 kJ (360 kcal)Grasimi1,5 gdin care saturate0,3 gCarbohidrati73 gdin care zaharuri3,5 gProteine12 gSare<0,01 g Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
Dupa unii istorici culinari, lasagna ar fi unul dintre cele mai vechi tipuri de paste.
lasagna sau „lazane“ reprezinta o specialitate de paste fainoase cu oua care sunt de fapt nişte paste plate şi late, foile având dimensiuni mai mari decat clasicii taitei.
Originare din Emilia Romagna, o provincie nordica a Italiei, aceste foi de paste au cucerit intreaga lume, fiind folosite pentru a realiza binecunoscuta Lasagna