Originare din Emilia Romagna, o provincie nordica a Italiei, aceste foi de paste au cucerit intreaga lume, fiind folosite pentru a realiza binecunoscuta Lasagna.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat..
Preparatul cu acelaşi nume, lasagna, se referă la acea mancare facuta cu mai multe foi de lasagna,Ingrediente: faina grâu dur, apaValori nutritionale / 100gEnergie1525 kJ (360 kcal)Grasimi1,5 gdin care saturate0,3 gCarbohidrati73 gdin care zaharuri3,5 gProteine12 gSare<0,01 g Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
Dupa unii istorici culinari, lasagna ar fi unul dintre cele mai vechi tipuri de paste.
lasagna sau „lazane“ reprezinta o specialitate de paste fainoase cu oua care sunt de fapt nişte paste plate şi late, foile având dimensiuni mai mari decat clasicii taitei.
Originare din Emilia Romagna, o provincie nordica a Italiei, aceste foi de paste au cucerit intreaga lume, fiind folosite pentru a realiza binecunoscuta Lasagna