Tentațiile dulci preferate ale întregii familii Dacă îți place să-i surprinzi pe alții sau pe tine însuți cu produse de patiserie delicioase - prăjituri, cupcakes și produse de patiserie, atunci această formă cu fundul căzător va fi deosebit de utilă.
Odată ce mlaștina capătă un bronz frumos, îndepărtați și decorați cu crema preferată și fructe după gust..
Este foarte important să nu deschideți cuptorul în primele 15 minute de coacere.
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 170 de grade timp de 35-40 de minute.
Transferați într-o formă pre-unsă și făinată (puteți folosi și hârtie de copt) și „aplatizați” mlaștina.
Amestecul rezultat trebuie să fie neted și aerisit.
Apoi adăugați 1/3 din făină și continuați să alternați în același model până când amestecați celelalte ingrediente.
Adăugați 1/3 din albușuri la gălbenușuri, amestecați. Începeți să amestecați.
Bate până se omogenizează.
Din nou intr-un castron separat, batem albusurile spuma si adaugam inca 75 de grame de zahar de 2-3 ori.
Zahărul trebuie să fie complet dizolvat în amestec. Într-un castron separat, se bat gălbenușurile a 6 ouă cu 100 de grame de zahăr, astfel încât să își tripleze volumul și să obțină o cremă groasă, galben deschis.
De ce să alegeți un vas de copt Kinghoff? ✓ acoperire antiaderență ✓ cădere de Fund ✓ economisește timp și efort ✓ încălzire rapidă și distribuție ideală a căldurii în vas ✓ dimensiuni: 26 x 26 x 6,8 cm Rețetă rapidă pentru pandișpan: Cerne 175 grame de făină de 3 ori.
Datorită inelului lateral, amestecul tău nu se va mai vărsa, iar după coacere, separarea produsului finit va fi la fel de ușoară ca o joacă de copii.
Rezultatele perfecte sunt garantate și destul de ușor de atins, datorită stratului antiaderent al formei.
De ce? Pentru că vă va economisi atât de mult timp și efort.
Tentațiile dulci preferate ale întregii familii Dacă îți place să-i surprinzi pe alții sau pe tine însuți cu produse de patiserie delicioase - prăjituri, cupcakes și produse de patiserie, atunci această formă cu fundul căzător va fi deosebit de utilă