Descriere YEO:
Pe YEO găsești Forme ale comunicarii in practica de la Vasile Hategan, în categoria Stiinta Si Tehnica.
Indiferent de nevoile tale, Forme ale comunicarii in practica filosofica - Vasile Hategan din categoria Stiinta Si Tehnica îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 25 Lei
Caracteristicile produsului Forme ale comunicarii in practica
- Brand: Vasile Hategan
- Categoria: Stiinta Si Tehnica
- Magazin: libris.ro
- Ultima actualizare: 21-11-2024 01:37:06
Comandă Forme ale comunicarii in practica Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Forme ale comunicarii in practica de la libris.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Volumul este structurat pe mai multe parti, rezultate din legaturile interdisciplinare ale practicii filosofice cu domeniul
comunicarii, fapt ce reflecta abordari complexe, cum ar fi: Comunicare si consiliere
filosofica; Dialogul, instrument si forma de comunicare in
practica filosofica; Alte domenii ale practicii filosofice bazate pe forme ale
comunicarii; Economie, comunicare si filosofie aplicata; Asemanari ale practicii filosofice cu alte ocupatii bazate pe comunicarea partilor; care pun in evidenta diverse forme specifice
comunicarii, implicate in procesul de consiliere
filosofica, unde dialogul devine principala foma de comunicare in cadrul practicii filosofice. Lucrarea face o trecere in revista a fiecarui domeniu in care consilierea filosofica are utilitate si identifica elemente specifice comunicarii, ca un proces ce are loc intre noul specialist si beneficiarii prestatiei sale: de la persoana consiliata la un grup de persoane supuse facilitarii filosofice si, pana la organizatii sau institutii, care pot apela astfel la consultanta filosofica si etica aplicata. Facilitarea filosofiei in viata persoanei presupune si facilitarea comunicarii acesteia cu ea insasi sau cu altii, prin schimbarea viziunii despre lume si viata, prin deprinderea de a filosofa singur, ca urmare a unui proces ce poate fi initiat de un practician in consilierea filosofica, si care se distinge de rolul actual al filosofului.