Odata cu cresterea numarului cazurilor de boli cauzate de stilul de viata, alimentatia sanatoasa este tot mai mult in vizorul multor persoane.
Afisare LCD
Control temperatura 80 – 200 grade
Temporizator de pana la 30 minute; 3.5 L cos din metal pentru alimente cu protectie din teflon, neaderent
Metoda sanatoasa de prajire fara ulei si cu 80% mai putina grasime
Circuite cu protectie dubla pentru urmarirea procesului de prajire a mancarii
Piese ce pot fi spalate in masina de spalat
Element de incalzire din otel inoxidabil 304
Protectie supra-incalzire, picioare anti-alunecare ZLNcls3604 . Specificatii: Putere 1500W
Dimensiuni : L x l x h = 35 x 30 x 31 cm.
Greutate; 4 kg.
Multi fani ai friteuzelor isi pot invata chiar copiii (adolescenti) sa le foloseasca pentru a pregati gustari dupa scoala sau meniuri fast food.
Acest lucru asigura o rumenire uniforma si rezultate perfecte.
Desigur, vei obtine rezultate mai bune daca amesteci mancarea o data sau de doua ori in timpul ciclului de gatit, in special pentru cartofi prajit, chipsuri de cartofi, aripi si pulpe.
Doar setezi temperatura si timpul de gatit, pui mancarea in cos si te ocupi cu altceva.
Utilizarea usoara Majoritatea friteuzelor cu aer cald sunt concepute pentru a fi foarte Usor de utilizat.
Daca o folosesti frecvent, vei fi probabil multumit sa instalezi Friteuza pe blatul de bucatarie.
Friteuza poate inlocui un cuptor in situatia in care nu ai unul si poate fi mai util decat o Friteuza clasica sau un aparat de gatit cu aburi.
Economisirea spatiului Cele mai multe aparate au aproximativ dimensiunea unui aparat de cafea ceea ce le face perfecte pentru bucatarii mici, chicinete, camine sau studiouri.
In plus fata de cartofi prajiti si peste, poti face carnati, fripturi, piept de pui sau pulpe, sandvisuri la gratar, carne si legume, legume prajite sau la aburi, toate felurile de peste si creveti, chiar prajituri si deserturi.
Deoarece ciclul de gatit este, de asemenea, mai scurt, poti constata ca folosirea unei friteuze cu aer cald face gatirea mai rapida si mai eficienta decat aparatele traditionale! Polivalenta Poti folosi Friteuza cu aer cald pentru prajire, incalzire, reincalzire, coacere, prajire, grill, gatire cu aburi.
Folosirea unei friteuze nu iti va incalzi casa in timpul verii, iar costul energiei electrice utilizate este de doar cativa kw/h.
Aceste dispozitive sunt, de asemenea, mai eficiente din punct de vedere energetic decat un cuptor.
Chiar si mancarea inghetata este gatita rapid, deoarece efectul caldurii este intensificat de aerul care circula.
Mancarea se gateste mai repede decat intr-un cuptor sau pe o plita, deoarece aceasta caldura nu se pierde in aerul ambiant.
Gatit mai rapid si mai eficient Cu Friteuza cu aer cald dureaza doar cateva minute pentru a se incalzi si cea mai mare parte a caldurii ramane in interiorul aparatului.
Deci, afirmatiile ca folosesti mai putin ulei si gatesti mese mai sanatoase sunt adevarate.
Spre deosebire de un cuptor traditional, alimentele prajite cu aer cald sunt gatite mai repede, iar excesul de ulei nu intra in alimentele tale.
Prin urmare, aceste dispozitive sunt ideale pentru prepararea cartofilor prajiti proaspeti sau congelati, a inelelor de ceapa, a bastonaselor de mozzarella, a aripioarelui de pui, dar si a legumelor.
Aerul cald profita de putinul ulei, in vreme ce surplusul de grasime pur si simplu se scurge din alimente.
Mese mai sanatoase Nu trebuie sa folosesti mult, doar cateva linguri (sau nici un fel) de ulei in aceste dispozitive pentru ca mancarea ta sa fie crocanta si aurie! Majoritatea utilizatorilor pur si simplu pulverizeaza putin ulei pe ingrediente si apoi aleg programul de gatit.
Iar una dintre cele mai recente trenduri legate de alimentatia sanatoasa este gatitul cu Friteuza cu aer cald.
Odata cu cresterea numarului cazurilor de boli cauzate de stilul de viata, alimentatia sanatoasa este tot mai mult in vizorul multor persoane