Fructele Goji, contin 16% din greutatea lor proteina, comparand cu 20% in cazul fripturii.
Valori nutritionale/ 100 g: -valoare energetica: 1390 kJ/ 339,09 kCal; -proteine 14,42 g; -carbohidrati: 69,99 g (din care zahar 44,2 g); -grasimi: 1,05 g; -acizi grasi saturati: 0,46 g;.
Ele contin de doua ori mai multa vitamina C decat portocalele si sunt cea mai importanta sursa naturala de vitamina B1 (tiamina), precum si cantitati importante de Vitamina B3(niacina).
GOJI contin 18 aminoacizi in special arginina, l-glutamina si leucina.
Contin 21 de minerale, sunt o sursa excelenta de potasiu (mai mult decat bananele), de fapt sunt cea mai buna sursa de potasiu din randul plantelor.
Fructele Goji, contin 16% din greutatea lor proteina, comparand cu 20% in cazul fripturii