Descriere YEO:
Frunze de salvie tocate, bio, - Disponibil la republicabio.ro
Pe YEO găsești Frunze de salvie tocate, bio, de la Lebensbaum, în categoria Condimente si Esente.
Indiferent de nevoile tale, Frunze de salvie tocate, bio, 12,5g din categoria Condimente si Esente îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 6.28 Lei
Caracteristicile produsului Frunze de salvie tocate, bio,
- Brand: Lebensbaum
- Categoria: Condimente si Esente
- Magazin: republicabio.ro
- Ultima actualizare: 19-11-2024 01:43:13
Comandă Frunze de salvie tocate, bio, Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Frunze de salvie tocate, bio, de la republicabio.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Descriere - Denumirea latina a salviei inseamna -vindecatoarea- sau -salvatoarea- intr-atat de utila era socotita pentru sanatate aceasta planta.
- Salvia are un rol dublu - atat mirodenie, cat si remediu natural.
- Salvia este condimentul preferat al italienilor si francezilor pentru gustul ei proaspat, picant, usor amarui.
- Salvia uscata are o aroma mai puternica decat planta proaspata.
-Proprietati - Francezii, dar si spaniolii fac supe simple cu verdeturi si in primul rand
salvie considerandu-le adevarate elixire pentru detoxifierea corpului.
- Frunzele de
salvie contin substante cu puternice efecte antibacteriene si antifungice (combat ciupercile parazite), deci ar putea fi utile pentru afte, gingivite, abcese dentare.
- Salvia stimuleaza digestia si regleaza apetitul prin uleiurile eterice continute, o proprietate demna de retinut pentru toate condimentele.
-Continut - O punga contine 12,5 g frunze de
salvie tocate, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: frunze de salvie
tocate*, *ingredient din agricultura ecologica.
-Consum - Se pastreaza in loc racoros si uscat.
- Salvia poate fi folosita pentru a da gust la nenumarate preparate, cum ar fi mancarurile de cartofi, mazare, linte, fasole, supe, peste si fructe de mare, paste, branzeturi etc.
- Puteti aromatiza si uleiul de masline cu salvie, asa cum fac cretanii, dar si otetul pentru salate.