Un mix de Fulgi obtinuti prin presarea boabelor de Grau si Secara la rece, dupa un brevet premiat.
Mod de consumare: Se inmoaie fulgii in suc de fructe, lapte de soia, migdale sau iaurt..
Contin grupul de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9), aminoacizi si nutrienti precum mangan, sodiu, potasiu, magneziu, calciu, fier, seleniu, triptofan, fosfor.
Cerealele integrale germinate reprezinta cel mai eficient mod de valorificare al principiilor nutritive (proteine, glucide, lipide, elemente catalitice, saruri minerale, vitamine, enzime) prezente in deosebi in coaja si germene.
Continut: Fulgi de grau, Fulgi de Secara obtinuti la rece, astfel se pastreaza intacta valoarea nutritiva a cerealelor.
Ajuta la remineralizarea tesuturilor.
Confera organismului energie, pofta de viata.
Literatura de specialitate recomanda cura cu cereale germinate intr-o serie de afectiuni dintre cele mai diverse: stari de demineralizare, anemie, rahitism, sterilitate si impotenta, tulburari ale sistemului nervos, afectiuni cardio-vasculare, tromboflebita, boli de nutritie si ale aparatului digestiv, boli de piele, fixarea calciului in oase, restabilirea greutatii corporale optime, antioxidantii ce se sintetizeaza la germinare previn aparitia radicalilor liberi, a tumorilor si cancerului.
Materia prima este atent selectionata si are putere de germinare buna.
Pe toata durata procesului de fabricatie nu se folosesc temperaturi care sa altereze calitatile acestor cereale (maxim 45 grade C).
Brevetul de inventie (RO 11 01 13) si cele doua medalii de aur (1996 la Iasi si 1998 la Brussels) pentru metoda de fabricatie a fulgilor de cereale germinate atesta valoarea deosebita a acestui produs.
Un mix de Fulgi obtinuti prin presarea boabelor de Grau si Secara la rece, dupa un brevet premiat