Ingrediente: 100% FULGI de ovaz.
Valori nutritive: kj: 1560kcal: 370 grasimi: 6,7g acizi grasi saturati: 1,1g glucide: 59,5g zaharuri: 0,8g fibre: 9,7g proteine: 13,2g sare: 0,01g * - doza zilnica recomandata Alergeni: ovaz.
Pentru făina de ovăz Bauckhof, folosim materii prime care sunt produse în cultivarea organică controlată.
Ovăzul nu este contaminat cu cereale care conțin gluten, atât în cultivare, cât și în procesare.
Ovăzul pentru fulgii de ovăz fără GLUTEN este cultivat într-un proiect special de către un fermier partener de multă vreme.
Făina de ovăz este ideală pentru prepararea terciului, pentru micul dejun cu lapte, suc sau brânză sau pentru coacerea pâinii, rulourilor, fursecurilor, a cerealelor etc.
Cu toate acestea, persoanelor cu boală celiacă li se recomandă să integreze încet și treptat ovăzul într-un plan alimentar fără gluten. În Anglia, SUA și Scandinavia (în special Finlanda), ovazul fără contaminare a fost folosit de mult timp în alimentația fără gluten.
Legea alimentelor spune: „Ovăzul alimentelor destinate persoanelor cu intoleranță la GLUTEN trebuie fabricat, preparat și / sau prelucrat astfel încât contaminarea cu grâu, secară, orz sau traversările acestora să fie exclusă; conținutul de GLUTEN de ovăz nu poate depăși 20 mg / kg (ppm) Persoanele cu intoleranță la GLUTEN pot include ovăz în dieta lor.
Analizăm fiecare lot din laborator pentru eliberarea de GLUTEN și garantăm sub 20 ppm de gluten.
Ovăzul pentru fulgii noștri controlați fără GLUTEN este cultivat și prelucrat fără contaminare cu gluten.
Important pentru fulgii de OVAZ mari: trebuie să li se permită să se umfle puțin mai mult.
Puteți folosi FULGI fără GLUTEN ca ingredient în musli proprii.
Deoarece fulgii MARI sunt mult mai rezistenți decât fulgii mici vă oferă o varietate și mai mare în dieta fără gluten. În mod conștient, bucurați-vă de lipsa de GLUTEN - popularii FULGI de ovăz organici de la Bauckhof sunt acum disponibili ca FULGI mari. 100% agricultura ecologica.
Ingrediente: 100% FULGI de ovaz