Furcă de carne YATO cu lungimea lamei de 180mm .
Este fabricat din oțel forjat de cea mai înaltă calitate, cu o duritate HRC 55-58, care garantează că lamele sunt:
Datorită acestui fapt, furculițele de carne YATO sunt perfecte pentru uz profesional în gastronomie. Fabricat din material antiderapant , are o formă ergonomică special conturată pentru a asigura un confort maxim de lucru posibil.
Suprafața netedă și îmbinările nituite atent lustruite împiedică acumularea de reziduuri, ceea ce respectă cerințele HACCP.
Lungimea totală a furcii este de 310 mm, iar dinții de 180 mm .
Furca este ambalată separat înt. Rezultatul este o furculiță de carne YATO.
Mânerul este un element important al furcii YATO . Sunt recomandate în special pentru hoteluri, restaurante și bufete.
Procesul de producție în mai multe etape, desfășurat în conformitate cu cele mai înalte cerințe de calitate, asigură că fiecare etapă, cum ar fi forjarea, întărirea, măcinarea, este realizată foarte atent și precis. Furcă de carne YATO cu lungimea lamei de 180mm . Este fabricat din oțel forjat de cea mai înaltă calitate, cu o duritate HRC 55-58, care garantează că lamele sunt: Datorită acestui fapt, furculițele de carne YATO sunt perfecte pentru uz profesional în gastronomieCaracteristici produs
Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.