EDWARD DE BONO, inventatorul conceptului de „gandire laterala“, a pus bazele formale ale tehnicilor de gandire creativa deliberata, fiind autoritatea numarul unu in lume in acest domeniu.
Edward de Bono, bazata pe acceptarea bogatiei posibilitatilor date, depaseste natura conflictuala a gandirii traditionale si lasa cale libera inovatiei..
Metoda prezentata de dr.
Edward de Bono este maestrul gandirii creative.“ THE INDEPENDENT Lucrarea de fata, o adevarata capodopera a gandirii creative, dezvaluie un set de tehnici usor de aplicat care faciliteaza reconcilierea oricaror contradictii, punand accentul pe elaborarea permanenta a unor noi optiuni.
Edward de Bono elibereaza gandirea, facand-o mai cooperanta, mai flexibila, mai creativa, mai deschisa spre actiune si spre inovatie! „Cartile lui Edward de Bono au devenit o evanghelie a guvernelor, a universitatilor, a scolilor, a corporatiilor si chiar a inchisorilor de pretutindeni.“ THE TIMES „Capacitatea lui Edward de Bono de a rezolva probleme din diferite domenii, cu ajutorul gandirii laterale, l-a transformat intr-un adevarat guru, sfaturile sale fiind cautate de directorii marilor companii din intreaga lume.“ AL JAZEERA „Dr.
In orice domeniu ar fi aplicate, metodele gandirii paralele deschid noi orizonturi si un camp al posibilitatilor concomitente in care sistemele multiple, ca si valorile, pot coexista.
In cartile sale, rigiditatea sistemului traditional de gandire, care nu face fata schimbarii, cedeaza locul gandirii paralele, singura care tine pasul cu transformarile rapide ale lumii in care traim.
Descoperirea esecului gandirii traditionale i a permis lui Edward de Bono sa initieze o dezbatere de proportii globale despre natura si despre functiile gandirii si sa dea nastere unei adevarate revolutii a creativitatii.
Teoriile si planurile sale de instruire au intrat in programele scolare din numeroase tari, fiind preluate de asemenea de numeroase companii si institutii din intreaga lume.
Este autorul a 83 de carti, traduse in 40 de limbi.
EDWARD DE BONO, inventatorul conceptului de „gandire laterala“, a pus bazele formale ale tehnicilor de gandire creativa deliberata, fiind autoritatea numarul unu in lume in acest domeniu