Cumpara de la driedfruits.ro

Garam masala (condiment) - 80 g - Asklipios


Garam masala (condiment) - 80 g
6.42 Lei

Disponibil

(29-06-2024)
Cumpara de la driedfruits.ro

Produs vandut de driedfruits.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara garam masala (condiment) asklipios de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru garam masala (condiment) asklipios

Ingrediente: coriandru, scortisoara, cuisoare, ghimbir, cumin, chili, piper negru, dafin, nucșoară, cardamom, fenicul, hrean Garam Masala, o combinatie ce confera unicitate datorita adaosurilor aromate de scortisoara si coriandru preparatelor de pui, orez, porc sau sosuri.
Se folosesc trei sfertu.
Se taie foile de plăcintă pe jumătate.
Se încălzeşte cuptorul la 190° C/gaz 5. · 3.
Se adaugă mazărea, zeama de lămâie, coriandrul şi se amestecă.
Se ţine amestecul pe foc încă 2-3 minute, apoi se dă deoparte şi se răstoarnă peste cartofi.
Se adaugă usturoiul, ardeiul iute, ghimbirul şi celelalte condimente. Într-o tigaie, se căleşte ceapa până se înmoaie, apoi se adaugă chimionul şi se amestecă timp de 1 minut. · 2.
Se scurg bine, apoi se răstoarnă într-un bol de mixer.
Se lasă la fiert 5 minute, apoi se adaugă cartofii dulci şi se fierbe totul în continuare, încă 8 minute, până se înmoaie.
Se pun cartofii într-un vas cu apă rece, în care s-a adăugat sare şi se aduc la punctul de fierbere.
PLACINTA INDIANA CU CARTOFI 700g de cartofi, feliaţi 400g de cartofi dulci, feliaţi 1 ceapă, tocată 1 lingură ulei de măsline 1 linguriţă seminţe de chmion 2 căţei de usturoi, zdrobiţi 1 ardei iute roşu, tocat fin 1 bucată mică de ghimbir, rasă 1 linguriţă de chimion măcinat, una de coriandru şi una de Garam masala 1 vârf de cuţit fulgi de chilli 200g de mazăre congelată zeama de la o lămâie, plus felii de lămâie pentru servit 1 legătură mică de coriandru 25g unt, topit ½ pachet foi de plăcintă (aproximativ 250g) ½ linguriţă seminţe de mac Mod de preparare · 1.
Servește totul cu iaurt.
Ia de pe foc cratița cu orez și las-o deoparte 5 minute, apoi încorporează ușor conopida, coriandrul și alunele de pădure. · 3.
Dă totul la cuptor 40 de minute.
Amestecă conopida cu pudra de curry și restul de ulei, asezonează-le și pune-le într-o tavă. · 2.
Adu la punctul de fierbere și lasă să clocotească 40 de minute.
Toarnă supa de legume, pune frunzele de curry și asezonează.
Adaugă usturoiul, ghimbirul, Garam masala și orezul, apoi sotează-le câteva minute. Încinge 1 lingură de ulei într-o cratiță mare și călește ceapa 5 minute. Încălzește cuptorul la 200°C/gaz 6.
PILAF CU ALUNE DE PADURE SI CONOPIDA COAPTA 2 linguri ulei de floarea-soarelui 1 ceapă, tocată 2 căței de usturoi, zdrobiți 1 bucată de ghimbir de 5cm, ras 2 linguri de Garam masala 300g de orez basmati brun 700ml supă de legume 3 frunze de curry (opțional) 250g de conopidă, ruptă în buchețele 2 linguri pudră de curry 1 mână de coriandru, tocat 100g alune de pădure prăjite, tocate 150ml de iaurt, pentru servit Mod de preparare · 1.
Se mai ţine totul pe foc două-trei minute, apoi se serveşte.
Se adaugă mazărea, fulgii de migdale şi se asezonează.
Se adaugă Garam masala şi se amestecă pe foc mic timp de un minut.
Se scurge şi se răstoarnă înapoi în cratiţă.
Se fierbe orezul · 2.
Retete: OREZ INDIAN CU Garam masala 200g de orez basmati 1 lingură de Garam masala 100g de mazăre, decongelată 50g fulgi de migdale, prăjiţi Mod de preparare · 1.
Pentru conservarea calitatilor sale esentiale tineti intr-un recipient ermetic inchis,la loc racoros, intunecat si uscat.
Foloseste acest amestec esential al bucatariei indiene in cantitati mici si doar spre sfarsitul prepararii. În urma tratamentului termic, uleiurile esenţiale din condimente îşi accentuează aromele.
Dată fiind dimensiunea şi diversitatea subcontinentului indian, amestecul Garam masala se regăseşte într-o mie una de compoziţii şi nuanţe.
Principala caracteristică a acestui amestec de condimente, ce se regăseşte în toată cultura culinară indiană, este prăjirea condimentelor înainte de a fi zdrobite în mojar .
Paradoxal, în ciuda numelui său de amestec iute, multe din amestecurile de Garam masala din prezent sunt mai puţin picante decât restul condimentelor din bucătăria indiană.
Garam (iute) masala (amestec) este chiar esenţa bucătăriei indiene.
Ingrediente: coriandru, scortisoara, cuisoare, ghimbir, cumin, chili, piper negru, dafin, nucșoară, cardamom, fenicul, hrean Garam Masala, o combinatie ce confera unicitate datorita adaosurilor aromate de scortisoara si coriandru preparatelor de pui, orez, porc sau sosuri


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse