Usturoiul este unul dintre alimentele cele mai valoroase și versatile de pe planeta. .
Nu este recomandat persoanelor alergice la soia.
Intrerupeti utilizarea si consultați medicul daca apar reacții adverse. ATENTIE: Dacă sunteti gravida sau alaptati, consultați medicul sau farmacistul inainte de utilizare.
Produsul nu este recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat.
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.
A nu se administra copiilor.
A se tine la loc uscat, ferit de lumina si caldura ( temperatura optima 15-30 C ).
A nu se depasi doza zilnica recomanata.
Acesta este un supliment alimentar, nu este un medicament.
Regulament 1169/2011 **doza zilnica nu a fost stabilita Mod de administrare : Ca supliment alimentar, cate 1 capsula pe zi Alte ingrediente: ulei de soia, gelatina, glicerina vegetala, dioxid de siliciu, apă purificată. 1 capsula contine Greutate / 1 capsula % VNR Extract de usturoi Allium sativum (extract 1:100) 5 mg (extract 1:100 echivalent cu 500 mg) * *Valoare Nutritionala de Referinta cf.
Așa ca, dacă doriti sa profitati de beneficiile pentru sanatate aduse de usturoi, Extractul de Usturoi Bronson ofera echivalentul a 500 mg de Usturoi intr-o capsula gelatinoasa usor de inghitit.
Usturoiul muta, de asemenea, lipidele din tesuturi in sange pentru o eventuala eliminare.
Acesta acționeaza prin incetinirea sau oprirea producției de grasime a organismului nostru prin descompunerea lipidelor si imbunatatirea eliminarii diferitelor produse secundare.
Ajuta la pierderea in greutate Usturoiul este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai eficiente mijloace de reducere a grasimii in asociere cu un regim alimentar sanatos si program de exerciții fizice.
Usturoiul sustine cresterea productiei de bila si ajuta la reducerea nivelului de grasime in ficat, de asemenea poate ajuta pentru ameliorarea tusei și racelii.
Imbunatateste imunitatea Usturoiul conține niveluri ridicate de un numar diferit de antioxidanti, ce ajuta la protejarea organismului impotriva tuturor tipurilor de atacuri bacteriene și virale.
Un articol publicat in British Journal of Cancer Arata ca cercetarile au constatat ca usturoiul si suplimentele cu Usturoi reduc riscul de a dezvolta cancer de prostata.
In cercetarile de laborator, usturoiul pare sa promoveze activitatea anti-cancer in timp ce studiile pe populatie sugereaza ca oamenii care mananca Usturoi crud sau fiert sunt mai puțin susceptibili de a dezvolta anumite tipuri de cancer, in special cancer de colon si de stomac.
Poate reduce riscul de cancer? Usturoiul poate intari sistemul imunitar, ajutand organismul sa lupta impotriva bolilor cum ar fi cancerul.
Ca urmare a acestor actiuni benefice, usturoiul ajuta la prevenirea arteriosclerozei si astfel reduce riscul de infarct miocardic sau accident vascular cerebral.
Usturoiul, in special, este utilizat pentru scaderea tensiunii arteriale, scaderea LDL (colesterolul rau), si cresterea nivelulului de colesterol HDL (colesterol bun), stimulează producerea de oxid de azot in peretii vaselor de sange, o substanta care ii ajută sa se relaxeze si sa ajute fibrinoliza, procesul prin care organismul distruge cheagurile de sânge.
Beneficiile cardiovasculare Usturoiul poate ajuta la prevenirea atacurilor de cord.
De fapt, se spune că 1 miligram de alicina are o activitate de 15 unități standard de penicilină.
Alicina este destul de puternica ca un antibiotic si un puternic agent care ajuta organismul de a inhiba capacitatea germenilor de a se dezvolta și de a se reproduce.
Alicina este produs chimic produs atunci cand usturoiul este tocat, mestecat sau zdrobit.
Componenta activă din Usturoi este compusul de sulf numit alicina.
Este cunoscut mai ales pentru utilizările sale culinare, dar de-a lungul anilor, usturoiul a fost folosit ca medicament pentru a preveni sau a trata o gama larga de boli si afecțiuni.
Usturoiul este unul dintre alimentele cele mai valoroase și versatile de pe planeta