Gelifiant cu zahar de mesteacan 3:1, 500 g, Birkengold Gelifiantul zu zahar de mesteacan este un indulcitor de masă pe bază de xilitol pentru gelificarea tartelor cu fructe.
Gelifiant cu zahar de mesteacan 3:1, 500 g, Birkengold Alege acum Gelifiant cu zahar de mesteacan 3:1, 500 g, Birkengold si bucura-te de beneficii!.
Asigurați-vă că utilizați întregul pachet deodată pentru a menține amestecul optim.
Cel mai bine este să păstrați borcanele într-un loc răcoros și să le păstrați la frigider după deschidere.
Cu cât lucrarea este mai curată, cu atât rezultatul este mai durabil.
Turnați fructele fierbinți în borcanele fierte și uscate și sigilați imediat.
Important: Timpul de gătire nu începe până când întregul amestec nu fierbe.
Fierbeți amestecul energic timp de 3 minute, amestecând constant.
Mod de preparare Gelifiant cu zahar de mesteacan 3:1, Birkengold: Se amestecă 1,5 kg de fructe preparate cu 500 g de zahăr de mesteacăn gelificant într-o cratiță.
Ingrediente Gelifiant cu zahar de mesteacan 3:1, Birkengold: îndulcitor: xylitol, gelifiant: pectină, acidifiant: acid citric.
De asemenea, ajută la păstrarea mineralizării dinților dacă alimentele și băuturile sunt îndulcite cu xilitol în loc de zahăr.
Are cu 40% mai puține calorii în comparație cu zahărul.
Xilitolul este la fel de bun și are gust ca și zahărul, dar are o varietate de proprietăți pozitive.
Birkengold xilitol - este fabricat exclusiv din mesteacăn și fag european.
Zahărul de mesteacăn Gelifiant este perfect pentru tarte cu fructe fără zahăr adăugat.
Utilizați acest produs pentru gemuri, respectiv ajunge pentru 1.5kg fructe.
Gelifiant cu zahar de mesteacan 3:1, 500 g, Birkengold Gelifiantul zu zahar de mesteacan este un indulcitor de masă pe bază de xilitol pentru gelificarea tartelor cu fructe