Gelifiant pentru gemuri cu eritritol, eco-bio, fara gluten, 200 g, Biovegan Este un indulcitor organic pe bază de eritritol este aproape lipsit de zahăr și calorii și poate fi utilizat într-un raport de 4 la 1.
Declarație nutrițională pentru 100g : valoare energetică: 92kJ/22kcal grăsimi: 0g acizi grași saturați: 0g glucide: 97g zaharuri: 1,2g fibre: 2,0g proteine: 0g sare: 0,08g Gelifiant gemuri cu eritritol,eco-bio, fara gluten, 200 g, Biovegan Alege acum Gelifiant pentru gemuri cu eritritol, eco-bio, fara gluten, 200 g, Biovegan si bucura-te de beneficii!.
Se toarnă amestecul fierbinte fierbinte în borcane mici, sterile, chiar sub jantă, se închide bine și se pune pe capac timp de 5 minute.
Apoi repetați testul de gelifiere.
Dacă amestecul nu este suficient de ferm, lăsați amestecul să fiarbă puțin mai mult.
Lăsați-l să se răcească.
Efectuați testul de gelifiere: Luați o lingură de amestec fierbinte de fructe și adăugați-l pe placa congelată.
Se amestecă totul împreună și se aduce la fierbere în timp ce se amestecă.
Gatiti timp de 4 minute (timpul de gatire nu incepe pana cand intregul amestec nu fierbe intr-un bub).
Se fierbe borcanele și capacele recipientelor.
Spălați bine fructele, scurgeți-le, scoateți semințele dacă este necesar și tăiați în bucăți mici. *provin din agricultură ecologică Alergeni urme : fructe cu coajă lemnoasă, lupin, soia Mod de preparare Gelifiant gemuri cu eritritol,eco-bio, fara gluten, Biovegan: Așezați o farfurie în congelator pentru testul de gelifiere.
Ingrediente Gelifiant gemuri cu eritritol,eco-bio, fara gluten, Biovegan: eritritol*, sirop de orez*, agent gelatinizant: pectină de mere, regulator de aciditate: citrat de calciu.
Se poate utiliza și pentru pregătirea diferitor sosuri cum ar fi Chutneys, Ketchup sau sos B.
B.
Cu un pachet (200 g) puteți procesa 800 g de fructe la alegere într-o cremă tartinabilă naturală, fructată.
Gelifiant pentru gemuri cu eritritol, eco-bio, fara gluten, 200 g, Biovegan Este un indulcitor organic pe bază de eritritol este aproape lipsit de zahăr și calorii și poate fi utilizat într-un raport de 4 la 1